Voorwaarts geeft workshop Theater/bigbandmuziek

Muziekvereniging Voorwaarts TnMuziekvereniging Voorwaarts organiseert, in samenwerking met de muziekdocenten die in Domusica en het Voorwaartsgebouw lesgeven, een workshop voor muzikanten die de trompet-trombone of de saxofoon bespelen. Het is de bedoeling dat in de loop van het komend seizoen een jeugd theater/bigband bij de vereniging wordt opgezet.

Onder leiding van Martin en Hans Oosterwijk zullen een aantal beroemde nummers uit de theater / bigbandmuziek onder de loep worden genomen. Ook zal de High More Bigband uit Hoogeveen van de partij zijn zodat een uitgebreide ritmegroep klaar staat om het geheel te ondersteunen.

De workshop wordt gehouden op 23 november en begint rond 12:30 uur. De afsluiting is rond half vijf met een presentatie, die ook voor publiek toegankelijk is. Ook zijn er dan bestuursleden van Voorwaarts aanwezig om eventuele vragen over de vereniging te beantwoorden.

De workshop zal plaatsvinden in de grote zaal van gebouw Domusica aan de Radewijnsstraat 10 in Dieze-Oost. Geïnteresseerden voor de workshop kunnen zich melden bij muziekvereniging Voorwaarts, telefonische via Henk van Raaij (06-43481029) en Andre Klappe (06-16888013) of surf naar www.voorwaarts-zwolle.com.

Hans Oosterwijk tijdens zijn tromboneles bij Domusica

Hans Oosterwijk tijdens zijn tromboneles bij Domusica

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/14/voorwaarts-geeft-workshop-theaterbigbandmuziek/16075/