De Vlasakkers houdt speciale december bingo

December Bingo 2013 TnWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 29 november aanstaande een december bingo. De laatste bingoavond van dit jaar met speciale prijzen voor de feestdagen! De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Vlasakkers en begint om 19:30 uur, de zaal is open om 19:00 uur.

De Vlasakkers houdt iedere eerste vrijdag van de maand een bingo-avond. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde voor de geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Voor deze extra ronde wordt wel een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaret op te steken.

Speel mee en win
Kom vrijdag 29 november ook naar wijkcentrum de Vlasakkers en speel mee.
Er zijn weer leuke prijzen te winnen!

Kijk op www.devlasakkers.nl voor meerdere activiteiten van de wijkvereniging.

Flyer December Bingo 2013-11-29

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/20/de-vlasakkers-houdt-speciale-december-bingo/16139/