Praat mee over het leefklimaat in Dieze-Centrum en Bagijneweide

Jij bent aan de Buurt TnWijkwethouder Nelleke Vedelaar, wijkmanager Diezerpoort Hanneke Valkeman en andere wijkwerkers willen graag met de bewoners verder praten over het wonen en leven in de wijk Dieze-Centrum/Bagijneweide op de tweede wijkdialoog ‘Jij bent aan de buurt’. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 november in Het Palet aan de Stilobadstraat 9 en begint om 19:30 uur.

Op dinsdag 23 april hebben we met elkaar gesproken over zaken die van belang zijn voor het prettig wonen in de wijk. Er is onder andere gepraat over een goede communicatie met de wijk en de betrokkenheid van bewoners bij de wijk. Nadrukkelijk kwam de parkeerdruk in de Rhijnvis Feithlaan aan de orde. Dit punt is kort nadien op gepakt en er wordt nu gekeken naar mogelijkheden aan de zijde van ArtEZ.

Uitnodiging Wijkdialoog Dieze-Centrum en Bagijneweide

Op dinsdag 26 november willen we verder met u in gesprek gaan aan de hand van drie thema’s:

  • Hernieuwde kennismaking met de bewonertoezichthouder Hans Schuurman en hoe goed samen te werken om verloedering tegen te gaan.
  • Winkelcentrum Diezerpoort: ervaringen van de ondernemers en het belang van een goede relatie met de buurt.
  • De plannen voor een buurtkamer in het zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck.

Meldingen, verzoeken en klachten over het beheer en onderhoud kunt u doorgeven aan het Klanten Contact Centrum van de gemeente Zwolle via telefoonnummer 14038, keuze nummer 3 (woon- en leefomgeving). Voor digitale toezending verslag wijkplatform kunt u zich aanmelden via www.zwolle.nl/inloggen.

Graag tot ziens op 26 november 2013!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/23/praat-mee-over-het-leefklimaat-in-dieze-centrum-en-bagijneweide/16192/