Sinterklaas komt zaterdag naar de Indische Buurt

Sinterklaasfeest Vlasakkers 2012 TnSinterklaas is al een goede week in Zwolle en de meeste kinderen hebben vast al iets in hun schoen gekregen. Zaterdag 30 november brengt de Sint met zijn pieten een bezoek aan de Indische Buurt. Hoe de Sint naar onze wijk komt, is strikt geheim gehouden. We moeten dus nog even afwachten of zijn aankomst net zo spectaculaire wordt als vorig jaar.

We weten alleen dat de Sint om 11:00 uur aankomt bij het Bankabruggetje. Na welkomstwoord maakt de Sint, begeleid door buurtbewoners, ouders en kinderen, een wandeling door de straten van de Indische Buurt. Rond twaalf uur is de stoet bij wijkcentrum de Vlasakkers, waar het grote sinterklaasfeest wordt gehouden.

Het Sinterklaasfeest in het wijkcentrum is alleen voor kinderen en families die zich hebben opgegeven. Dit jaar zijn er ruim vijftig kinderen van 0 tot en met 8 jaar aangemeld, die allemaal met ouders of andere familieleden naar het wijkcentrum komen. Dat belooft een groots feest te worden!

Aankomst van de Sint en zijn pieten in de Vlasakkers (2012)

Aankomst van de Sint en zijn pieten in de Vlasakkers (2012)

Aangezien we nog nooit eerder zo’n grote opkomst hebben gehad, vraagt wijkvereniging De Vlasakkers uw begrip voor de bescheiden ruimte die we hebben in het wijkcentrum. De wijkvereniging vraagt daarom het aantal buggy’s en kinderwagens beperkt te houden.

Kijk op www.devlasakkers.nl voor meerdere activiteiten in de Indische Buurt.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/24/sinterklaas-komt-zaterdag-naar-de-indische-buurt/16213/