Bijeenkomst in Zorghuis aan de Bagijneweide

Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck 2013-05-18Vanmiddag van twee tot drie uur is er een bijeenkomst voor buurtbewoners bij het zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck aan de Bagijneweide 3. De bijeenkomst gaat over het feit dat er ouderen wonen die zorg ontvangen, maar ook dat het zorghuis voor senioren in de buurt een plek van betekenis kan worden, want de vele veranderingen in de zorg zijn ook van toepassing voor ouderen die thuis wonen én hun omgeving.

Daarom willen de samenwerkingspartners Woonzorgconcern IJsselheem, gemeente Zwolle, WIJZ en de Vrijwilligerscentrale een plek creëren waar ouderen uit de buurt en hun naasten terecht kunnen met vragen.

Bijvoorbeeld over veranderingen in de zorg of over alles wat er bij het ouder worden komt kijken. Daarnaast kan het zorghuis in de toekomst een (inloop)centrum worden voor ontmoeting en gezellige activiteiten als daar behoefte aan is.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig en catering is aanwezig. Meer informatie bij mevrouw van den Brink van IJsselheem via 06-46140805.

Foto 1 Fiets

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/02/bijeenkomst-in-zorghuis-aan-de-bagijneweide/16438/