Sinterklaas ruilmiddag voor kinderen uit Diezerpoort

Sinterklaas Ruilmiddag TnOok Sinterklaas heeft last van de crisis en vindt dat we niet teveel geld en cadeaus moeten verspillen. Daarom organiseren Das Nouveau Vod en Travers Welzijn op vrijdag 13 december een Heerlijk Ruilmiddagje voor kinderen van 8 tot 12 jaar uit Dieze en de Indische Buurt.

Met deze actie willen Das Nouveau Vod en Travers Welzijn enerzijds tegemoet komen aan ouders die het niet breed hebben, maar ook willen ze de jeugd van Dieze en de Indische Buurt stimuleren om duurzaam om te gaan met datgene wat ze hebben.

Tijdens het Heerlijk Ruilmiddagje mogen maximaal vijf dingen geruild worden. Dit kunnen sinterklaascadeaus zijn waar je niet blij mee bent, maar dit kan ook te kleine kleding zijn, of boeken die al jaren in de kast staan. Wat je wilt ruilen pak je in, maar doe er eerst wel een briefje bij met “Dit was van…”. Want het is immers heel leuk om te weten wie er naar huis gaat met jouw afdankertjes! Het wordt een hilarisch feest met échte leuke cadeaus, en waarbij iedereen naar huis gaat met iets waar hij of zij blij mee is.

heerlijk ruilmiddagje flyer a5.indd

Het Heerlijk Ruilfeestje vindt plaats op vrijdag 13 december, van 16:00 tot 18:00 uur in Theater The Young Ones. Het is belangrijk dat iedereen zich opgeeft voor 10 december. Dit kan door het strookje hieronder af te geven bij Travers Welzijn aan het Simon van Slingelandtplein 26 in Dieze-Oost. Je kunt jezelf ook opgeven door een mailtje te sturen naar s.kuipers@travers.nl.

Opgavestrook Heerlijk Ruilmiddagje

Meer informatie vind je op de website van Das Nouveau Vod.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/03/sinterklaas-ruilmiddag-voor-kinderen-uit-diezerpoort/16454/