De Molenkamp houdt een sfeervolle Kerst-Inn

De Molenkamp (Frion)TnOp woensdag 11 december 2013 organiseert De Molenkamp opnieuw een gezellige Kerst-Inn. Dit dagcentrum van Frion bevindt zich midden in de samenleving, in de wijk Dieze-Oost aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Van 12.30 tot 15.30 uur zijn bezoekers van jong tot oud van harte welkom.

Trotse mensen met een beperking verkopen handgemaakte producten. Het assortiment sluit aan bij de huidige (woon)trends. Ook is er een lekkere winterse proeverij en een eigen, sfeervol kerstkoor. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan leuke workshops.

Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de  samenleving.

Kerst-Inn bij Frion De Molenkamp 2013

Middenin de maatschappij staan, gaat verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij De Molenkamp terecht als het gaat om persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, catering en halffabricaten. Bij de catering gaat het om het verzorgen van zowel hapjes als buffetten. Daarnaast behoren kinderfeestjes met bijvoorbeeld een workshop cupcakes bakken tot een van de vele mogelijkheden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/04/de-molenkamp-houdt-een-sfeervolle-kerst-inn/16490/