De Vlasakkers organiseert een gezellige winterfair

Vlasakkers winter TnTussen de drukte van twee grote decemberfeesten, het sinterklaasfeest en de kerstdagen, organiseert wijkvereniging De Vlasakkers een gezellige winterfair. Er is van alles te doen, zoals een snuffelmarkt met kraampjes waar jij je eigen spulletjes kunt verkopen, een rad van fortuin met veel prijzen, leuke kinderactiviteiten en nog veel meer.

De winterfair wordt zaterdag 14 december van 15:30 tot 19:30 uur gehouden op het terrein rondom wijkcentrum de Vlasakkers aan de Vlasakkers 10 in de Indische Buurt.

Aan een hapje en een drankje is ook gedacht, er is snert, chocolademelk, warme worst en glühwein verkrijgbaar. Het wordt een leuke winterse activiteit waar bewoners uit de Indische Buurt, De Roode Molen, Molen Over en omstreken elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen is welkom!

Winterfair Vlasakkers 14-12-2013

Snuffelmarkt
Wil jij ook iets verkopen op de snuffelmarkt? Vul dan de onderstaande strook in en lever deze samen met het geld vóór 7 december in bij Jolanda de Jong. Een kraampje huren kost slechts zeven en een halve euro per stuk. Wees er wel snel bij want er zijn nog maar een paar kraampjes vrij!

Opgavestrook kraam winterfair Vlasakkers

Kijk voor meer activiteiten van wijkvereniging De Vlasakkers en wat er zoal te doen is in het wijkcentrum of de Indische Buurt op www.devlasakkers.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/04/de-vlasakkers-organiseert-een-gezellige-winterfair/16481/