Een weekend vol theater op het Young Ones Festival

Toren The Young Ones TnThe Young Ones organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 december de derde editie van het Young Ones Festival. Een tweedaags festival vol theater, performance en film. Het hele weekend is het Young Ones Theater gevuld met verschillende acts en voorstellingen die het resultaat zijn van diverse film- en theaterproducties die dit najaar The Young Ones plaatsvinden.

Het Young Ones Festival heeft een divers programma voor alle leeftijden. Op zaterdag 14 december is er een doorlopend programma van 19:00 uur tot middernacht, met een afterparty als afsluiter. Op zondag 15 december zijn er van 14:00 uur tot 18:00 uur verschillende voorstellingen te zien.

U kunt onder andere komen kijken naar: DUS! (theater), Meisjes zijn niks (muziektheater), Stoffig?! (poppentheater i.s.m. Gnaffel), Op een dag hoop ik dat ik lieg (theater), TAKE 48 (film) en Rage Against the Dying of the Light (muziektheater). Kijk voor het volledige programma en de speeltijden op www.theateryoungones.nl.

Young Ones Festival
In het najaar van 2012 organiseerde The Young Ones de eerste editie van het Young Ones Festival. Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien in een professionele theater- of filmproductie. Het resultaat is een programma van vijf theatervoorstellingen en één film, gemaakt door verschillende professionele Young Ones makers / partners / co-gezelschappen.

Het programma van deze editie is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende theater- en filmmakers: Esther van Til, Anne-Minke Meijer, Irene Kriek, Sarah Evers, Erik Franssen, Jeffrey Tomberg, Elout Hol en Mark Haayema (Theater Gnaffel).

Young Ones Festival winter 2013

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Kaartenverkoop
Kaarten kosten negen euro per persoon per dag (inclusief servicekosten). Een weekendkaartje kost € 14,00. De kaartverkoop vindt plaats via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/05/een-weekend-vol-theater-op-het-young-ones-festival/16500/