Leuke sfeer bij Kerst-Inn de Molenkamp

Kerst-Inn Frion TnGeroezemoes, gezelligheid en warmte. Het zijn begrippen die de sfeer omschrijven op woensdagmiddag 11 december bij de Kerst-Inn op Frion de Molenkamp. Naast eigengemaakte producten, lekkere catering en de bezoekers, laten de blijde gezichten overal zien dat dit een evenement is waar cliënten van Frion net als de medewerkers al lang naar uitkijken.

Zo heeft het gelegenheidskoor dat kerstliederen zingt al zeven weken geoefend, je voelt de zenuwen terwijl ze gaan optreden. Familie, vrienden, medewerkers en bekenden staan er bij te kijken. Terwijl iets verderop medewerkers en cliënten heerlijke erwtensoep, broodje knakworst, wafels en molenkoek voor een klein bedrag verkopen.

Kerst-Inn Frion 2013-12-11-04

Buurtbewoner Shirley vindt het leuk en gezellig en verbaasd zich over de leuke opzet van de markt. Ook een andere buurtbewoner koopt enkele producten en vindt dit initiatief erg gezellig terwijl hij een broodje knakworst eet. “Dat is dan vijftien euro!” roept een medewerkster even later tijdens het fotomoment van de catering. Terwijl Karlien van Nieuwsflits namens Frion foto’s maakt.

Kerst-Inn Frion 2013-12-11-07

Tijdens de verschillende workshops voor twee euro kunnen mensen met hout creatief bezig zijn of kerststukjes maken. Bij de kraam met eigengemaakte producten waardeert cliënte Tanja de gezelligheid en de lichtjes. En collega Linda iets verderop hoopt een mooie omzet te behalen en waardeert het als mensen het mooi vinden, “Ik heb al voor ruim acht euro verkocht!”.

“We zien deze markt net als onze zomermarkt als een hoogtepunt voor zowel medewerkers als cliënten. We willen dan ook Zwollenaren laten zien wat we kunnen en de verbinding met de omgeving blijven opzoeken”, aldus Inge, coördinator bij Frion.

Kerst-Inn Frion 2013-12-11-03Kerst-Inn Frion 2013-12-11-01Kerst-Inn Frion 2013-12-11-06Kerst-Inn Frion 2013-12-11-02

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/11/leuke-sfeer-bij-kerst-inn-de-molenkamp/16586/