Kerstweekend in Dieze, wat is er te doen?

Kapel VEG Tn sneeuwIn Diezerpoort is er zaterdag en zondag 21 en 22 december een leuk programma te beleven voor wijkbewoners. In dit artikel een kort overzicht van wat er allemaal op zaterdag en zondag in de wijk te doen is

In de ochtend kunnen liefhebbers van Christmas Carols om elf uur naar de Soos van de Arcadia, Stukoz studentenkoor zingt daar de klassieke liederen gekleed in Dickens kledij. Houd je van Glühwein en moeten er nog inkopen gedaan worden? Dan is de Kerst Happening in Dieze-Centrum van tien tot vijf uur een goede optie.

En verderop in de middag is er een kerstviering vanaf half vijf tot half acht bij de Vrije Evangelisch gemeente. 250 buurtbewoners kunnen daar meedoen aan een koud en warm buffet. Aan het eind van het programma om circa half acht komt de lichtjestocht langs die door het Leger des Heils georganiseerd wordt. Deze tocht gaat hele wijk door.

Oosterkerk voor web 20 dec

Zaterdagavond kunnen inwoners van Dieze naar de Oosterkerk waar om half acht een gratis concert met bekende en minder bekende kerstliederen plaatsvindt georganiseerd door Dubbelgreep het docenten collectief.

Op zondagavond kunnen mensen weer naar de Oosterkerk voor een concert van de Zwolse Cantorij om zeven uur met een Festival of Lessons and Carols en de entree is gratis.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/21/kerstweekend-in-dieze-wat-is-er-te-doen/16812/