Eerste Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi

Zaalvoetbal WRZVOp donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2014 organiseren zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle voor de eerste keer het Zwolse Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal voor jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar. Gedurende twee dagen strijden ruim 200 jongeren uit Zwolle en nabije omgeving in twee leeftijdscategorieën om het Zwolse Kampioenschap in de WRZV-hal.

Op donderdag 2 januari trappen de jongens en meiden van 10 tot en met 12 jaar om half tien af, en op vrijdag 3 januari is het de beurt aan de oudere groep jongeren. Er wordt gestreden in 2 poules per dag, en uiteindelijk wordt de toernooidag afgesloten met twee finalerondes.

Naast de prijzen voor de drie beste teams per dag, wordt ook een Fair Play prijs uitgereikt voor het team dat zich het sportiefst gedraagt. Tevens wordt in iedere leeftijdscategorie een beste speler van het toernooi gekozen. De prijsuitreiking wordt gedaan door sportwethouder Piek en hoogstwaarschijnlijk reikt ook voormalig PEC Zwolle-voetballer Arne Slot een prijs uit.

Sportsevice Zwolle logo kleur

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/12/24/eerste-zwolse-jeugdzaalvoetbaltoernooi/16867/