Eerste maand ‘Diezerpoorters’ nu op onze site

Cobie Uiterwijk TnWeet u het nog, onze fotografe Cobie Uiterwijk is begin dit jaar een nieuw project gestart waarbij ze bewoners of bezoekers van onze wijk Diezerpoort voor de camera vraagt. Ze gaat op pad en hoopt alledaagse of bijzondere mensen tegen te komen voor een mooi plaatje met een leuk praatje. Cobie noemt het fotoproject ‘Diezerpoorters’.

Iedere dag plaatst de fotografe een portret op onze facebookpagina maar niet iedereen heeft of wil Facebook, daarom heeft de redactie besloten de hele serie ook op de website te publiceren. Vanaf vandaag staan alle Diezerpoorters van de maand januari in een mooie zwart-wit fotoreportage.

“Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ben iedere morgen blij dat ik weer een foto mag plaatsen. Er wordt erg goed op gereageerd door de mensen op straat. Bijna iedereen zegt ja als ik ze voor de camera vraag. Ik ben zelf heel benieuwd hoe de hele collectie er over een tijd uit gaat zien, het wordt vast heel mooi zo veel portretten uit de wijk Diezerpoort”, aldus Cobie. “Ik hoop dat iedereen er net zo veel plezier aan beleeft als ik zelf.”

Jan & Mende Reith, Diezerpoorters van 22 januari 2014

Jan & Mende Reith, Diezerpoorters van 22 januari 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/02/02/eerste-maand-diezerpoorters-nu-op-onze-site/17284/