Ben Taylor brengt zomers gevoel naar Hedon

Hedon Zwolle TnDe kleine zaal van Hedon beleeft haar echte vuurdoop op zondag 9 februari met het concert van Ben Taylor. Het meest recente album Listening vermengt folk, pop, soul en country met reggae invloeden. Zonnige surfpop, mellow gitaarloopjes en heldere beats zorgen ervoor dat je bij het beluisteren van deze plaat de zomer in huis haalt.

Als zoon van muzieklegendes James Taylor en Carly Simon speelde muziek altijd al een grote rol in het leven van Ben Taylor. De Amerikaan laat in zijn werk een eigen gezicht en stijl zien. In 2003 bracht hij zijn debuutalbum Famous Among The Barns uit, opgevolgd door Another Run Around The Sun en The Legend of Kung Folk, Part 1. Ben Taylor trad al als voorprogramma op voor grote namen zoals Sheryl Crow, Blues Traveler en Ziggy Marley.

Ben Taylor

BEN TAYLOR
Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle
Wanneer: zondag 9 februari 2014
Aanvang: 20:30 uur, de zaal is open vanaf acht uur

Kaarten á € 9,00 zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/02/03/ben-taylor-brengt-zomers-gevoel-naar-hedon/17288/