Groene Valentijn Diner in The Young Ones

TN Young Ones, Daten en EtenOp Valentijnsdag, vrijdag 14 februari vindt er vanaf vijf uur in Theater The Young Ones het evenement ‘De Groene Valentijn’ plaats. Dit feest wordt georganiseerd voor en door vrienden van GroenLinks Zwolle. Bij het programma Daten & Eten zijn verschillende verrassingen, traktaties en liefdesverklaringen.

Ook zijn er workshops passend bij Groene Valentijn. Vrienden van DJ Collectief Soulclap draaien muziek. En als je een boek meeneemt, kun je onderling boeken ruilen! Ook is er een menu samengesteld met aandacht voor vergeten producten, biologisch, home made, lokaal en delen. Het diner wordt gekookt door verschillende koks van Eureka, Groenkapje, Focus op Verbinden en GroenLinks kandidaten.

De toegang is gratis, voor het diner wordt een eigen bijdrage gevraagd en de consumpties moeten zelf worden afgerekend. Vooraf reserveren kan via valentijn@groenlinkszwolle.nl. Het totale programma is via deze link te vinden of kijk op Facebook. Theater The Young Ones is te vinden aan de Bisschop Willebrandlaan 32.

Uitnodiging AB

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/02/08/groene-valentijn-diner-in-the-young-ones/17327/