Succesvolle opening Focus op Verbinden

20-02-2014 Opening Focus op verbinding TNMet het doorknippen van een lint heeft wethouder Nelleke Vedelaar donderdag 20 februari het nieuwste project van Stichting Focus, Focus op Verbinden om vier uur, officieel geopend. In het pand aan de Zerboltstraat 63a, dat een grote metamorfose heeft ondergaan, hoopt de stichting samen met de wijkbewoners een fijne plek te creëren.

“Het was gezellig druk en mede dankzij accordeonist Anton zat de sfeer er goed in. Bij Focus op Verbinden is ruimte voor alle mogelijke initiatieven. Het vieren van verjaardagsfeestjes, het gebruiken van de ruimte voor vergaderingen, lunchen en dergelijke. Ook wordt er een ruilwinkel opgezet. Kortom, volop plannen”, aldus Ruben van Stichting Focus.

20-02-2014 Opening Focus op verbinding AB 3

“Naast dat de ruimtes voor commerciële doeleinden verhuurd worden kunnen, wijkbewoners bij ons in ruil voor wederdiensten gratis overdag een activiteit plannen. Dit kan allemaal in overleg! Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om snel eens bij ons binnen te lopen, dat kan ook voor een kopje koffie”, aldus mevrouw Nolet van Focus.

Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden kijk op Focus Zwolle of mail naar focusopuitweg@focuszwolle.nl  

20-02-2014 Opening Focus op verbinding AB 1

20-02-2014 Opening Focus op verbinding AB 2

20-02-2014 Opening Focus op verbinding AB 4

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/02/21/succesvolle-opening-focus-op-verbinden/17522/

1 reactie

    • fred de rooy on 24 februari 2014 at 12:18

    Super! Nu hopen dat wijkbewoners er gebruik van maken.
    Verbouwing, die men zelf heeft gerealiseerd, is indrukwekkend.
    Deze voorziening verdient het om verder te worden ondersteund.

Reacties zijn uitgeschakeld.