‘Week van de Verkiezingen’ bij Resto VanHarte

Minister Schippers bij Resto VanHarte TnAlle Resto’s VanHarte staan begin maart in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen onder het motto: Laat je stem gelden! Het worden vrolijke avonden met een ‘Petje op Petje af’ quiz en lokale politici die met de zaal in debat gaan. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Woensdag 12 maart aanstaande besteedt Resto VanHarte Zwolle aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze vrolijke verkiezingsavond zijn er in het Resto leden van politieke partijen aanwezig. De avond begint met een ‘Petje op Petje af’ quiz met vragen over de gemeenteraad. Daarna leggen politici uit waar ze voor staan en beantwoorden ze vragen uit de zaal. De avond is vooral bedoeld om mensen te motiveren naar de stembus te gaan. Het programma is samengesteld met ProDemos, de organisatie die onder meer de StemWijzer ontwikkelde.

Resto VanHarte foto Vincent van den Hoogen

Wil je politici uit Zwolle ontmoeten en jouw standpunten bepalen? Reserveer dan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900-900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen negen uur en half één (50 ct/min). Je bent iedere maandag en woensdag van harte welkom in Resto VanHarte Zwolle, Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost. Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/05/week-van-de-verkiezingen-bij-resto-vanharte/17677/