Staatsecretaris versterkt campagne PvdA in Dieze

PVDA in Diezerpoort TnJetta Klijnsma, staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bezoekt het kantoor van de PvdA aan het Diezerplein om die campagne kracht bij te zetten. Het is prachtig weer en de afdeling Zwolle van de PvdA is er helemaal klaar voor. De staatsecretaris deelt rozen uit aan het winkelende publiek in de wijk Diezerpoort. Zo is er voor iedere bezoeker aandacht.

Temeer daar er een glossy is verschenen over wethouder Vedelaar met de titel ‘Nelleke’, een magazine met onder andere informatie over belangrijke Zwolse PvdA kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s.

Klijnsma had kort de gelegenheid om met onze redactie te spreken over de nieuwe wetsvoorstellen aangaande de Bijstandswet. “Het is het belangrijkste dat iedereen mee doet in onze maatschappij”, aldus de staatsecretaris. De bezwaren die er overal leven in het land wuift ze van de hand, van verdringing is volgens haar geen sprake. “Het is toch prachtig als mensen die jaren lang aan de kant hebben gestaan toch weer mee gaan doen”, aldus mevrouw Klijnsma.

PVDA in Diezerpoort 2014-03-08-017

Campagneteam PvdA Zwolle

PVDA in Diezerpoort 2014-03-08-012

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/10/staatsecretaris-versterkt-campagne-pvda-in-dieze/17728/