Zwolle Draait Door bij lijsttrekkersdebat Hedon

Hedon TN Draait doorMet de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart in het vooruitzicht vindt op maandag 17 maart vanaf acht uur in Hedon het Zwolse lijsttrekkersdebat plaats. De entree is gratis.

Onder de noemer Zwolle Draait Door staat de avond bol van spraakmakende debatten, interviews, muziek en cultuur met de Zwolse lijsttrekkers in de hoofdrol. Entree is gratis maar om zeker te zijn van een plek is reserveren aan te raden via debat@zwolle.nl en plaatsen worden na kwart voor acht weer vrijgegeven.

Onder leiding van presentator André van der Zee (‘En dan nog even dit’, RTV Oost) en debatleider Sander Wageman (de Stentor) gaan de Zwolse lijsttrekkers met elkaar in gesprek. Deze avond zakt onmogelijk in want onze ‘Zwolle Draait Door Huisband’ zal gewenst en ongewenst muzikaal onderbreken. En de finale poëtische in de vorm van een ter plekke geschreven gedicht.

André van der Zee van RTV Oost

André van der Zee van RTV Oost

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/12/zwolle-draait-door-bij-lijsttrekkersdebat-hedon/17780/