Beeldpresentatie oud Zwolle bij Wilhelmina van Sonsbeeck

Willem Willemsen TNOp donderdag 27 maart van 15:00 tot 16:30 uur presenteert Willem Willemsen een fotopresentatie over de historische binnenstad bij Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck aan de Bagijneweide 3. De entree bedraagt € 3,50,- en is inclusief koffie. De presentatie is in de buurtkamer van het huis.

De heer Willemsen is wandelvrijwilliger bij het Zorghuis. Elke zondag wandelt hij met enkele dames door de Binnenstad. “Het valt me op dat je vanuit het gezichtspunt van de rolstoel en heel andere stad ziet, dat krijg ik ook terug tijdens de wandelingen, daarom ben ik foto’s gaan maken met statief op rolstoelhoogte om zo een ander beeld te krijgen”.

Tijdens de presentatie wordt tevens ingespeeld op de herinneringen van de oude binnenstad, waar je bijvoorbeeld veel minder auto’s zag. De foto’s zijn wel recent gemaakt. Wijkbewoners kunnen zich opgeven door een antwoordstrook in te leveren bij de brievenbus aan de Bagijneweide 3 of per e-mail naar mevrouw Herbers van het Wilhelmina van Sonsbeeck via k.herbers@ijsselheem.nl.

De antwoordstrook kan hieronder als afbeelding worden gedownload.

UitnodigingWijndragerstoren klassiek Zwolle

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/14/beeldpresentatie-oud-zwolle-bij-wilhelmina-van-sonsbeeck/17798/