Grote Peuter Dag op De Springplank in Dieze

Grote Peuterdag OOZ TnDe Grote Peuter Dag wordt jaarlijks georganiseerd op alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ). Het is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend.

Uiteraard mogen hun ouders of verzorgers ook meekomen om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders/verzorgers die een goede basisschool willen kiezen!

Op vrijdagochtend 21 maart, tussen 9.00 en 11.30 uur zijn peuters en ouders of verzorgers van harte welkom op De Springplank aan de Beukenstraat 83 in Zwolle. Deze ochtend kunnen peuters door mee te kijken in de klas en in het speellokaal De Springplank ervaren. Ouders en verzorgers kunnen tijdens een rondleiding in gesprek met de directeur of een leerkracht.

Contact en informatie:
Paula Schijff, directeur van OBS De Springplank, is te bereiken via telefoonnummer 038-453 60 43038-453 60 43 of mail naar directeur@bredeschoolzwolle.nl. Meer informatie over OBS De Springplank vindt u op www.hetwonderwoud.nl.

Meer informatie over de Grote Peuter Dag vindt u op www.openbaaronderwijszwolle.nl, op Facebook Grote Peuter Dag of via Twitter @GrotePeuterDag.

OOZ Grote Peuter Dag 21-03-2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/18/grote-peuter-dag-op-de-springplank-in-dieze-2/17851/