De Hebberij, nieuwe aanwinst in winkelaanbod Dieze

De Hebberij TnOp 14 februari jl. opende De Hebberij haar deuren aan de Vechtstraat 70 in Dieze-Centrum. Het is dè winkel voor Pip Studio artikelen in Zwolle. Je vindt er artikelen van porselein en beddengoed tot badjassen en kussens.

Daniël Eerenstein, één van de eigenaren en tevens werkzaam bij Eerenstein Verf en Wand, vertelt: “Wij verkopen Pip Studio behang in onze winkel Eerenstein Verf en Wand en er was vraag naar meer Pip Studio artikelen.”

“Pip Studio eist een bepaalde entourage voor de verkoop van hun spullen en dat paste niet binnen de winkel Eerenstein Verf en Wand. Toen het pand naast ons vrijkwam was dit voor ons een uitgesproken kans om daar een winkel te openen met alleen maar Pip Studio artikelen. Tot nu toe ben ik verbaasd over de aanloop, dat heeft mij positief verrast.”

In de toekomst hoopt Daniël in de winkel Eerenstein Verf en Wand een doorbraak te maken zodat ze een doorloop hebben naar De Hebberij.

De Hebberij 008De Hebberij 002

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/25/de-hebberij-nieuwe-aanwinst-in-winkelaanbod-dieze/17985/