Iets te verkopen? Huur een tafel bij mijnTafel!

Mijn tafel thumbnail Op zaterdag 19 april gaat er een mijnTafel open aan de Vechtstraat 78 in Zwolle. Het mijnTafel concept werkt als volgt. Particulieren en ook handelaren kunnen een tafel huren en daarop 2e hands, nieuwe of zelfgemaakte artikelen plaatsen.

Alle te verkopen artikelen worden door de huurder middels beschikbaar gestelde sticker met barcode voorzien van hun verkoopprijs. Over de verkoop vanaf de tafels betaalt men geen provisie maar alleen tafelhuur.

Over artikelen buiten de tafels geplaatst bijvoorbeeld een fiets, schemerlamp, groot schilderij, stoel betaalt men een provisie. Als de tafel ingericht is, kan de huurder/verkoper naar huis gaan en gaan de medewerkers van mijnTafel de artikelen voor de genoemde prijs verkopen. Verkopers kunnen middels een account dagelijks op hun computer volgen welke artikelen verkocht zijn. Wekelijks krijgen de huurders de gelden van hun verkochte goederen 1 op 1 op hun rekening gestort. Tijdens de huurperiode mag men dagelijks nieuwe artikelen op mijnTafel plaatsen en kan men artikelen afprijzen.

Mijn Tafel Zwolle

Na afloop van de huurperiode kan men ervoor kiezen de resterende goederen voor een goed doel verkoopbaar te stellen. In 2014 zal mijnTafel de opbrengst van de verkoop van deze goederen schenken aan IntermeZZo, hét nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Vanaf dinsdag 1 april a.s. is de winkel open voor nieuwsgierigen en huurders. De eerste 55 huurders hebben zich inmiddels al aangemeld. Een tafel reserveren kan via mijn Tafel Zwolle.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via E-mail: info@zwolle.mijntafel.nl

Mijn tafel binnen webMijn tafel logo

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/26/iets-te-verkopen-huur-een-tafel-bij-mijntafel/18002/