Dubbelzijdig fietspad op Burgermeester Roelenweg al gereed

Roelenweg 28mrt deel 3 TNHet nieuwe tweerichtingenfietspad op de Burgemeester Roelenweg en een deel van de Pannekoekendijk is vandaag gerealiseerd. Mede dankzij het milde winterweer en extra inzet is de eerste reconstructiefase, die eerst tot medio april was gepland, deze week volledig uitgevoerd.

Vanaf zaterdag 29 maart, rijden fietsers veiliger, sneller en comfortabeler richting de Zwolse binnenstad, over de nieuwe hoofdfietsroute Roelenweg van 3.50 meter breed. Na de realisatie van het fietspad hebben fietsers geen overlast meer van de reconstructie stadsentree Roelenweg.

In de tweede werkfasering van maandag 31 maart tot eind april legt aannemer Schagen de nieuwe rijbaan aan de Achmea zijde van de Burg. Roelenweg aan tot aan de rotonde Pannekoekendijk/ Schuttevaerkade. Gedurende de werkzaamheden blijven alle aanliggende panden bereikbaar. De activiteiten op de rijbaan veroorzaken van maandag 31 maart tot eind april omleidingen voor het autoverkeer.

Roelenweg 28 mrt deel 2

Vanwege de werkzaamheden op de rijbaan geldt van maandag 31 maart tot eind april op de Burg. Roelenweg een eenrichtingsverkeer waarbij uitsluitend rijrichting het Zwolse centrum mogelijk is. Lees meer hierover via www.zwolle.nl/roelenweg.

kaartje fase 2 publicatie.indd

Roelenweg 28 mrt deel 1

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/03/28/dubbelzijdig-fietspad-op-burgermeester-roelenweg-al-gereed/18036/