Buurthulp aan het werk in Dieze-West

8 april buurthulp bij Cobie 3 TNBen je een inwoner van Diezerpoort en heb je hulp nodig?  Dan is wellicht Buurthulp Bestevaer een optie voor je. In Dieze-West krijgt buurtbewoonster Cobie voor de tweede keer hulp van de heer Eef Bijker met werkzaamheden in haar tuin.

“Ik ben zelf geblesseerd aan mijn polsen en kan niet zoveel doen en dan wordt het voorjaar, de tuin heeft dringend onderhoud nodig en na één belletje stond de heer Bijker al naar een paar dagen in mijn tuin te werken, ik ben dan ook erg blij met deze hulp!”

De heer Bijker is vrijwilliger bij Buurthulp en vertelt waarom hij meewerkt; “via de vrijwilligerscentrale ben ik bij Buurthulp Bestevaer terecht gekomen, mijn kinderen gingen de deur uit en ik wilde wat in de wijk doen omdat ik meer tijd heb”. Coördinatoren van Buurthulp Bestevaer zijn mevrouw Veldhuis en mevrouw Glimmerveen, zij zoeken een vrijwilliger als een persoon een hulpvraag heeft, voor zowel de Wipstrik maar ook Diezerpoort.

8 april buurthulp bij Cobie 1

De heer Bijker, vrijwilliger bij Buurthulp

De coördinatoren zijn iedere dinsdag en donderdagmorgen van tien tot half twaalf te bereiken via een inloopspreekuur bij Wijkcentrum Bestevaer aan de Tromstraat 10/B of via het algemene telefoonnummer 038) 453 81 86.

Meer informatie over Buurthulp in heel Zwolle is te vinden via www.informelezorgzwolle.nl.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/04/09/buurthulp-aan-het-werk-in-dieze-west/18235/