Koningsspelen 2014 op Schoolplein de Springplank!

TN KoningspelenOp vrijdag 25 april worden de Koningsspelen georganiseerd. De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs. Ondanks dat de Koningsspelen voor Zwolle in de meivakantie vallen kunnen kinderen tussen de vier en twaalf jaar deelnemen aan de georganiseerde sportactiviteiten op het schoolplein van basisschool de Springplank aan Beukenstraat 83 in Dieze-West.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor het hele gezin. Iedereen is welkom! Voorafgaand aan de sportdag wordt er gezamenlijk ontbeten en kunnen de kinderen deelnemen aan de landelijke wereldrecordpoging “grootste gezamenlijke dans op verschillende locaties”.

De wereldrecordpoging met als titel ‘Grootste gezamenlijke dans’ wordt om half tien gehouden. Daarvoor is er een gezamenlijk ontbijt om half negen. Aanmelden hiervoor kan bij de website van Stadskids. Het sporten start om kwart voor tien tot ongeveer één uur. Meer informatie bij Sportservice Zwolle via 038 – 423 66 86  of per e-mail: k.tip@sportservicezwolle.nl.

Een filmpje van de ‘Grootste gezamenlijke dans’ is via YouTube te bekijken, die is hieronder te bekijken:

Web ab Koningspelen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/04/10/koningsspelen-2014-op-schoolplein-de-springplank/18249/