PUCK speelt ‘De avond van de zevende mei!’

Toneelvereniging PUCK TnNet als voorgaande jaren voert toneelvereniging PUCK dit jaar weer een geweldig stuk op. Na het succes van ‘Bedreigd!,’ is de toneelgroep dit jaar terug met een heel ander verhaal ‘De avond van de zevende mei!’ van de schrijver Gerard van Dijk.

Van Dijk is ook wel bekend van het beroemde televisiestuk ‘Een fijn span,’ waarin acteur Joop Doderer de hoofdrol vertolkte. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei 2014 in de Theaterkerk aan de Bisschop Willebrandlaan 32 in Zwolle.

Korte inhoud
Martin van Wijngaarden, een oudere dorpsnotaris wringt zich in allerlei bochten om zijn vrouw Melie te overtuigen, dat de ontvangen liefdesverklaring niet voor hem bestemd is. Maar dat blijkt nog ingewikkelder te zijn dan hij dacht. Want een wildvreemde sollicitant moet zijn vrouw overtuigen dat hij de waarheid spreekt en zijn beste vriend raakt ook onverwachts verzeild in dit vreemde complot. Voor wie is die liefdesverklaring dan wel bestemd? En hoe zit het met de relatie tussen de huisknecht, de freule en dochter Ankie?

Kaartverkoop
Kaarten in de voorverkoop zijn uiterlijk tot en met vrijdag 16 mei a.s. online te bestellen via www.toneelpuck.nl en kosten € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen. Kaarten aan de zaal kosten € 15,00.

Toneelvereniging PUCK orig

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/07/puck-speelt-de-avond-van-de-zevende-mei/18823/