De Vlasakkers loopt ook dit jaar de Avond4daagse

Logo Avond4Daagse ZwolleIn de week van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juni vindt in Zwolle de Avond4daagse plaats. Na de enthousiaste reacties van vorig jaar willen het jeugdwerk van Travers Welzijn en Wijkvereniging De Vlasakkers ook dit jaar weer meelopen. Samen met de kinderen en jongeren uit de Indische Buurt willen ze minimaal de dagelijkse vijf kilometer trotseren. Wandel jij ook mee?

Bij volledige deelname ontvang je een leuk aandenken en natuurlijk de vierdaagse medaille. De wijkvereniging en het jeugdwerk willen graag vóór vrijdag 16 mei aanstaande weten of je mee doet. De inschrijfkosten zijn vijf euro per deelnemer!

Voor vragen over de Avond4daagse kun je terecht bij Jolanda de Jong (Sumatrastraat 68) of bel Helga van den Berg (06-13850770). Je kunt ook even langskomen tijdens het jeugdhonk Indische Buurt in de Vlasakkers.

Ga voor meer informatie naar de Avond4daagse Zwolle, daar kun je ook de laatste nieuwsbrief met startlocaties downloaden.

Flyer Avond4Daagse 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/11/de-vlasakkers-loopt-ook-dit-jaar-de-avond4daagse/18868/