Canadese formatie Newworldson komt naar Hedon

Hedon Zwolle TnOp vrijdag 23 mei treedt Newworldson een Canadese formatie op in poppodium Hedon. De groep rondom zanger Joel Parisien en drummer Mark Rogers brengt een muzikale mix van jaren ’60 soul, funk, gospel en traditionals naar Zwolle.

Newworldson heeft in thuisland Canada al bijna een dozijn prijzen in ontvangst mogen nemen. Het laatste album Rebel Transmission haalde een iTunes Top 10 plek in Amerika en Canada.

Newworldson bestaat inmiddels uit maar liefst zes leden die elk al ruimschoots hun sporen in gospel, soul, blues en funk circuits verdiend hebben. Waaronder bijvoorbeeld Leroy Emmanuel, een alumnus van Motown, welke eerder al samenwerkte met artiesten als Marvin Gaye en Smokey Robinson. De line-up wordt compleet gemaakt door bassist John Irvine, Darryl Dixon op alt saxofoon en Dave Watson op de tenor en bariton saxofoon.

De Canadese formatie Newworldson

De Canadese formatie Newworldson

NEWWORLDSON

Locatie                 : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer              : Vrijdag 23 mei
Open                    : 19:15 uur
Aanvang              : 20:00 uur
Entree                  : € 16,50 (vvk) – € 20,00 (deur)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/14/canadese-formatie-newworldson-komt-naar-hedon/18920/