Activiteitencentrum De Terp zoekt tuinman/vrouw

Tuintjes De Terp TnDe tuin van De Terp gaat haar eigen gang en vraagt om een strenge aanpak. Activiteitencentrum De Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost zoekt daarom een enthousiaste tuinman of vrouw, die kan er voor zorgen dat de tuin er weer uitnodigend uit gaat zien.

Het gaat hier om het groenonderhoud bij de ingang en parkeerplaats aan de Radewijnsstraat, maar ook het grasveldje langs de Hogenkampsweg. We zijn op zoek naar iemand die oog heeft voor wat nodig is en die houdt van aanpakken. Ideeën over hoe het beter en mooier kan, zijn altijd welkom en we geven u dan ook graag de gelegenheid om uw creativiteit op onze tuin bot te vieren.

Beloning
Weten en voortdurend horen dat uw werk zéér gewaardeerd wordt door zowel al onze gasten als onze medewerkers. Daarnaast krijgt u als vrijwilliger bij WijZ volop de gelegenheid om uw eigen kwaliteiten in te zetten op een manier die bij u past.

Voor informatie en uw reactie kunt u contact opnemen met Richard Hop, beheerder De Terp, via 038-851 57 40 of een stuur een email naar r.hop@wijz.nu.

Tuintjes De Terp 2014-05-16-07Tuintjes De Terp 2014-05-16-04

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/16/activiteitencentrum-de-terp-zoekt-tuinmanvrouw/18954/