‘Bij Bosshardt’ heeft nieuwe activiteiten voor Dieze-Oost

Bij Bosshardt TnBuurtinloopcentrum ‘Bij Bosshardt’ aan de Geert Grootestraat heeft voor de nabije toekomst een aantal nieuwe activiteiten op de agenda staan. Zoals de ‘jonge moedersgroep’, bedoeld als ontmoetingsplek waar jonge moeders hun ervaringen kunnen delen. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd voor jonge moeders. De moedersgroep gaat van start bij voldoende belangstelling.

‘’Dit idee is voortgekomen uit onze vaste bezoekers. Al meerdere keren kregen we signalen dat er behoefte zou bestaan aan een ontmoetingsplek voor jonge moeders. Daar willen we nu dus gehoor aan geven. En de kracht van deze activiteit is natuurlijk dat die voortkomt uit de behoefte van onze bezoekers’’, aldus Petra Timmerman, coördinator van ‘Bij Bosshardt’.

Uit een enquête, gehouden onder de bezoekers, is ook het idee van een spellenmiddag gekomen. Dat idee wordt nader uitgewerkt en zal waarschijnlijk op de dinsdagmiddag een plek krijgen.

Ook komt er meer ruimte voor creativiteit. Allerlei vormen van handenarbeid kunnen worden beoefend. Deze crea-middag komt op de donderdagmiddag. Meer informatie is op de website van ‘Bij Bosshardt’ te vinden.

Bij Bosshardt Zwolle 2013-09-17-01

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/17/bij-bosshardt-heeft-nieuwe-activiteiten-voor-dieze-oost/18970/