Graag plantjes voor Focus op Verbinden tuin!

Focus op Verbinden TnHet is volop lente en de planten en bloemen schieten weer in de lucht. Bij Focus op Verbinden locatie Zerboltstraat 63A zijn we op zoek naar klimplanten en vetplanten voor in onze tuin. Deze tuin is een gezellige en fijne plek waar wijkbewoners zich kunnen ontspannen.

Focus op Verbinden bundelt krachten, brengt mensen bij elkaar, staat open voor (buurt)initiatieven, biedt ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten, organiseert etentjes, feestjes, workshops en nog veel meer. Stichting Focus zet zich in voor wijkbewoners, met aandacht voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben en niet als vanzelfsprekend hun weg weten te vinden in de maatschappij. Wij doen dit onder het motto ‘Vermaatschappelijken door te ondernemen’ in cliënt gestuurde projecten.

collage bloemen web

Mochten er tuinliefhebbers zijn die uit hun overvolle tuin, stekjes van en/of vetplanten voor rotstuintje en klimplanten over hebben zoals, druif, clematis, kamperfoelie, wisteria (blauwe regen) en stokrozen, wilt u dan contact opnemen met Stichting Focus 038-4525802.
Hebt u plantjes of ideeën voor de tuin? Kom gezellig langs. Wij hebben er plek voor!!! De koffie staat klaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/19/graag-plantjes-voor-focus-op-verbinden-tuin/19002/