ZwolleDoet! zet vrijwilligers in het zonnetje

TN VrijwilligerscentraleDe Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! organiseert op woensdag 21 mei voor vijfenzestig vrijwilligers een driegangendiner in het restaurant van Resto Van Harte in De Terp aan de Radewijnsstraat van vijf uur tot uiterlijk negen uur.

Voor hun inzet wil ZwolleDoet! een aantal vrijwilligers trakteren op een maaltijd. Ze worden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn met andere vrijwilligers. Voor de inzet van het hele jaar, kunnen de vrijwilligers eens een keer achterover leunen en zich laten verwennen. Het duo de HaCo’s zal voor de muzikale omlijsting zorgen tussen de gangen door. Na het eten kunnen de vrijwilligers met elkaar de avond uit trommelen onder leiding van Yves Diabaté.

De eerste gang zal rond zes uur worden geserveerd. Na afloop van het diner, tegen acht uur, is er gelegenheid om koffie of thee met elkaar te drinken en te luisteren naar Yves Diabaté, liefhebbers kunnen ook nog mee trommelen.

Resto VanHarte in De Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost

Resto VanHarte in De Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/20/zwolledoet-zet-vrijwilligers-in-het-zonnetje/19023/