Succesvolle markt voor Kunst en Creativiteit in de Opstandingskerk

TN Kunstmarkt opstandingskerkZaterdag 17 mei gaan de deuren van de kerkzaal open. En verrassend is het beeld: alle stoelen zijn verwijderd en de ruimte die nu beschikbaar is, is gevuld met pilaren met kunst. Veelal gemaakt door gemeenteleden. Het weer is prachtig en daardoor speelt het licht mooi door de verrassende ruimte.

Verder zijn er kraampjes met producten die kunnen worden gekocht. Opvallende stand is de Queen Ann High Tea. Twee dames verzorgen sinds kort een High Tea thuis met zelfgebakken lekkernijen.

De tafel thuis wordt in echte Engelse sfeer gebracht met bij elkaar verzameld Engels servies in Queen Ann stijl. Ook worden er zelfgemaakte kaarten te koop aangeboden.

Kunstmarkt Opstandingskerk 17 mei 2014 (4)

In de aanpalende ruimtes kun je deelnemen aan workshops. Wat te denken van digitaal foto bewerken of speksteen bewerken. Maar er zijn ook workshops die gerelateerd zijn aan de Opstandingskerk. Bijvoorbeeld schilderen bij het Bijbelboek Openbaringen. Buiten is een terras om nog eens na te genieten.

Kunstmarkt Opstandingskerk 17 mei 2014 (3)

Al met al een geslaagd initiatief. Hoe je goed gebruik kunt maken van de ruimtes die de vernieuwde Opstandingskerk biedt: dat was deze wel te zien op deze zaterdag!

Kunstmarkt Opstandingskerk 17 mei 2014 (2)

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/21/succesvolle-markt-voor-kunst-en-creativiteit-in-de-opstandingskerk/19054/