Genieten van een zonnige dag in Het Noorden

Speeltuin_02Het mooie weer trok zondag 25 mei tientallen mensen naar Speeltuin Het Noorden in de Albert Cuypstraat in Het Noorden. Het was ook druk op het naastgelegen trapveldje aan de Hobbemastraat in deze buurt in Dieze-West.

De kinderen vermaakten zich prima in de speeltuin, terwijl hun ouders toekeken of genoten van een brunch of picknick. Groepjes zaten op kleedjes in het gras of op de verschillende lounche-banken die in de speeltuin en op het terras staan. Ook plekjes in de schaduw onder de grote bomen waren populair.

Op het trapveld was geen schaduw te bekennen. Daar renden jongemannen zich in het zweet, alsof er om de Europacup werd gestreden. Het ging er echter gemoedelijk aan toe. Na enkele doelpunten aan weerskanten van het veld werd de teller weer op nul gezet, gingen de waterflesjes rond en begonnen de spelers aan een nieuw potje voetbal; zomaar op een zonovergoten zondag in Het Noorden.

Speeltuin_04Speeltuin_03speeltuin_01trapveldje Hobbemastraat

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/25/genieten-van-een-zonnige-dag-in-het-noorden/19139/