Hemelvaart is dat het einde of een nieuw begin?

Puntkerkje VEG TnVoorganger Henk van Dam van de gemeente VEG houdt op zondag 1 juni aanstaande tijdens zijn preek zich bezig met de vraag of Hemelvaartsdag nu het einde van een tijdperk betekent, of juist een nieuw begin.

De muzikale medewerking komt van de dramagroep van de VEG Oldebroek, die speciaal voor diensten rond dit thema een tweedelig dramastuk geschreven hebben. Zij zullen dat in deze dienst uitvoeren. De dienst begint om 10:00 uur en wordt gehouden aan de Hogenkampsweg 25 in Zwolle.

Henk van Dam is voorganger in de Hemelvaartdienst

Henk van Dam is voorganger in de Hemelvaartdienst

Op Goede Vrijdag was de vertwijfeling groot onder de vrienden en tijdgenoten van Jezus toen hij stierf aan het kruis. Na zijn opstanding met Pasen gloorde er weer nieuwe hoop op een gezamenlijke toekomst. Maar toen kwam Hemelvaartsdag en nam Hij opnieuw afscheid. Maar: wat het einde lijkt blijkt een nieuw begin! Een verrassende wending. Iedereen is van harte welkom om te zien en te horen wat de dramagroep en de voorganger hierover te vertellen hebben.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/26/hemelvaart-is-dat-het-einde-of-een-nieuw-begin/19156/