Jaarlijkse Zomertentoonstelling Palet in binnenstad

Kunstenaarsvereniging Palet TnKunstenaarsvereniging Palet uit de Stilobadstraat 9 houdt haar jaarlijkse Zomertentoonstelling niet in haar pand in Bagijneweide, maar in de binnenstad in de Grote kerk aan de Grote markt 18. De kunstenaars exposeren van tien tot dertig juni.

Leuk detail is dat er Crisiskunst te koop is voor € 25, -. Daarnaast is er ook een loterij met kunstwerken die door de verschillende kunstenaars zijn gemaakt. De vereniging heeft honderd leden en elk lid mag drie werken meenemen.

Dit varieert van driedimensionaal werk tot schilderijen en bijvoorbeeld films. “Bij onze vereniging mag alles op kunstgebied. Ieder mens is een persoonlijkheid met een unieke bijdrage en deze onderlinge diversiteit maakt het aangenaam”, aldus beeldend kunstenaar Elen Smits van Palet.

De toegang is gratis en de deuren zijn open van maandag tot zaterdag van half elf tot half vijf en op donderdagavond tot negen uur.

28201029.jpg

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/27/jaarlijkse-zomertentoonstelling-palet-in-binnenstad/19161/