Volop dance in Hedon met UNDEEP, Bamboo en Blizzurd

Hedon 2014 TnPoppodium Hedon biedt vanaf donderdag 5 juni drie avonden achter elkaar een danceprogramma aan. Een nieuwe editie van Technoconcept UNDEEP met DJ’s Chris Mulder en Roy El Kei trapt het weekend al af op de donderdag.
De entree is € 5,00 en na 0:00 uur is de entree gratis.

Vrijdag 6 juni staan de mannen van Yellow Claw achter de draaitafels tijdens het gloednieuwe feest Bamboo. De zaterdag staat in het teken van heavy bass en trap tijdens Blizzurd met DJ Sliink. UNDEEP is het kleine broertje van DEEP en biedt beginnende house en techno-DJ’s de kans om zich te laten zien aan het publiek.

Tijdens de editie op donderdag 5 juni is het de beurt aan ZWOELL-organisator Chris Mulder. Chris is een groot liefhebber van slow dance music en mag graag teruggrijpen naar oude funk en disco-classics. DEEP-resident DJ Roy El Kei sluit deze avond af zoals zijn trouwe aanhang van hem mag verwachten. Entree: € 5,00.

Het gloednieuwe dancefeest Bamboo presenteert met Yellow Claw, Johnny 500, Condance en Onderkoffer  een eclectische line-up. Yellow Claw heeft al een flinke reeks club hits op haar naam staan, waaronder Allermooiste Feestje en Krokobil. De dresscode en entourage van dit feest is neon. De avond komt tot stand in samenwerking met studenten van het Deltion College.

YellowClawPress

Yellow Claw

Zaterdag 7 juni keert de heavy bass en trap-event Blizzurd terug naar Hedon. Headliner DJ Sliink liet een onuitwisbare indruk achter in het Amerikaanse clubcircuit met zijn dikke sound. Menig gerespecteerd geluidsman was zeer onder de indruk. Sliink brengt agressieve uptempo ritmes gecombineerd met rustgevende pop en r&b en is een van ’s werelds grootste club DJ’s. Subp Yao en Blizzurdresident Boeboe maken de line-up compleet. Entree: € 9,00.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van de event.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/05/27/volop-dance-in-hedon-met-undeep-bamboo-en-blizzurd/19258/