Nina Hagen brengt ode aan Herman Brood

Hedon 2014 TnDe Duitse zangeres Nina Hagen, geboren in 1955 in Oost-Berlijn, staat garant voor een avond vol hete Rock ’N Roll. Op vrijdag 20 juni om 21:00 uur, komt ze naar Hedon met haar unieke Wild Romance show. Naast nummers van Herman Brood speelt ze ook eigen werk en klassiekers uit de hele popgeschiedenis. Nina Hagen wordt begeleid door de band Romanza Brava.

Nina Hagen werkte samen met grote muzikanten en artiesten over de hele wereld. Nina is al meer dan veertig jaar een begrip in de muziekwereld en had in de jaren ’70 een veelbesproken romance met Herman Brood. Nina wil samen met de Herman Brood muzikanten een jongere generatie kennis laten maken met de muziek van Herman, een Rock ’n Roll show voor het hele gezin.

Romanza Brava
Nina Hagen wordt begeleid door de band Romanza Brava (Spaans voor Wild Romance). Deze formatie ontstond in Spanje als een eerbetoon aan Brood. Tegenwoordig maakt de band ook eigen muziek. Romanza Brava is het muzikale kind van Herman Brood dat met respect voor de vader nu toch zijn eigen weg gaat.
Nina Hagen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/06/12/nina-hagen-brengt-ode-aan-herman-brood/19686/