‘Fiets en Geniet’ start toertocht vanuit De Terp

WijZ De Terp Tn‘Fiets en Geniet’ organiseert samen met welzijnsorganisatie WijZ voor woensdag 2 juli een dagtoertocht voor 55+ fietsliefhebbers.

Vanaf de Terp aan de Radewijnsstraat gaat om 10.00 uur het fietsgezelschap richting Krieghuusbelten, bij dit familievakantiepark dat ligt tussen Raalte en Lemelerveld wordt er geluncht.

Deelnemers betalen zestien euro voor de toertocht, inclusief eenvoudige lunch en koffie/thee bij vertrek en terugkomst. De totale afstand is ongeveer 47 kilometer. Onderweg wordt er gestopt om wat te eten en drinken.

‘Fiets en Geniet’ wordt iedere woensdag georganiseerd. De tochten starten ieder jaar eind februari en gaan door tot en met november. Totaal worden tweeëndertig fietstochten gereden. Vier keer per jaar wordt een hele lange fietstocht gereden, waarvan deze van aanstaande 2 juli.

fiets

Binnenkort wordt de ‘Tripel Week’ georganiseerd, omdat de fietsvierdaagse niet meer bestaat. De tochten zijn op: maandag 28 juli, woensdag 30 juli en vrijdag 1 augustus.

Meer informatie over de tocht kunt u krijgen bij de heer Smallenbroek, telefoonnummer 038-337 50 99.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/01/fiets-en-geniet-start-toertocht-vanuit-de-terp/20173/