Nervana komt naar Hedon

Hedon 2014 TnHedon verwacht drie juli de coverband Nervana, aanvang 21:30 uur en de zaal is open om 20:30 uur. Nervana uit Boston wordt wereldwijd gezien als de meest authentieke Nirvana tribute band. Live komt het bijzonder dicht in de buurt van de manier waarop Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl in de jaren ’90 met hun indrukwekkende shows een legendarische status verwierven.

Geboren uit de as van de wereldberoemde tribute band Australian Nirvana neemt de Ier Jon O’Connor de rol van Kurt Cobain over en zorgt de zinderende ritmesectie bestaande uit drummer Steve Kilroy en bassist Dave Eve voor tomeloze energie op het podium.

Sinds de oprichting in 2009 had Nervana gelijk succes met een tour door de Verenigde Staten en Europa. In 2010 stonden ze voor meer dan 50.000 mensen op het Mathew Street Festival in Liverpool.

Afterparty: DJ’s Mark en Bastiaan
Voor wie na Nervana nog geen zin heeft om de jaren’90 te verlaten gaan vaste metal-DJ’s Mark en Bastiaan lekker verder met een stevige selectie van alternatieve jaren 90 hits! Speciaal hiervoor heeft DJ Bastiaan (voorheen DJ Magdat???) zijn oude afterparty-verzamelcd’s weer afgestoft en gooien Mark en hij de koffer vol fijne jaren 90 cd’s! Verzoekjes zijn als altijd (ook van te voren) welkom!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/02/nervana-komt-naar-hedon/20180/