The Young Ones is opzoek naar een Multimedia stagiair M/V!

TheaterYoungOnes_zps04bc31e2Ben jij een creatieve student die een stage zoekt binnen een theaterbedrijf en wil jij graag een eigen project opzetten? The Young Ones biedt een stageplek waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor taken binnen onze multimedia pijler.

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

De taken van de stage bestaan o.a. uit het fotograferen van voorstellingen, het maken van promotiefilmpjes en naslagwerk, het maken van beeldmateriaal voor de voorstellingen, het meedenken in multimedia beleid/ vertaalslag naar buiten etc.

De stage in het kort:

Gezocht een Medewerker Multimedia!
Duur: September 2014 tot januari of juni 2015 ( halfjaar of jaarstage)
Niveau: MBO niveau 4 / HBO
Vergoeding: geen
Inhoudelijke begeleiding: Erik Franssen, coördinator multimedia.
Proces begeleiding: Anne van Uum, productie & beleidsmedewerker.

Stuur een mail met je CV en een korte motivatie op voor 11 augustus naar anne@theateryoungones.nl. Na deze datum ontvang je een reactie en wordt je eventueel uitgenodigd voor een gesprek.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/03/the-young-ones-is-opzoek-naar-een-multimedia-stagiair-mv/20218/