The Young Ones is opzoek naar een student Journalistiek M/V!

The Young Ones TnWil jij graag je journalistieke kennis inzetten om projecten en voorstellingen te communiceren? The Young Ones biedt een stageplek waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor taken binnen ons communicatieteam op het gebied van Journalistiek.

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken.Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Opdracht:
De stage opdracht bestaat uit het zoeken van een (of meerdere) uitingsvorm(en) voor het in beeld brengen van de maatschappelijke en actuele thema’s die aan de voorstellingen van The Young Ones zijn verbonden. In overleg met de stagiaire kan een concrete opdracht of onderzoeksvraag worden vastgesteld die binnen de stageperiode moet worden uitgewerkt.

Werkzaamheden:
Naast de stage opdracht kan de stagiaire ondersteuning bieden in het schrijven van teksten, het voeren van redactie in PR uitingen, persbeleid, meedenken over gebruik van beeld en tekst en de algemene ondersteuning op de afdeling PR & Multimedia.

De stage in het kort:

Gezocht een stagiaire Journalistiek
Duur: September 2014 tot januari of juni 2015 ( halfjaar of jaarstage)
Niveau: HBO
Vergoeding: geen
Inhoudelijke begeleiding: Kelly de Haan, hoofd PR & Communicatie.
Begeleiding Proces: Anne van Uum, productie & beleidsmedewerker.

Stuur een mail met je CV en een korte motivatie op voor 11 augustus naar anne@theateryoungones.nl. Na deze datum ontvang je een reactie en wordt je eventueel uitgenodigd voor een gesprek.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/03/the-young-ones-is-opzoek-naar-een-student-journalistiek-m-v/20216/