The Young Ones zoekt stagiair productie-assistent!

TheaterYoungOnes_zps04bc31e2Ben jij dat organisatietalent die een stage zoekt binnen een theaterbedrijf en wil jij graag zorg dragen voor de uitvoer van voorstellingen en projecten? The Young Ones biedt een stageplek waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor taken binnen onze productiepijler.

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

De taken van de stage bestaan o.a. uit het programmeren en organiseren van het jaarlijks terugkerend Young Ones festival, het produceren van de winterproductie waar 45 jongeren in meespelen, zorgen voor het contact tussen de theatermakers en het productieteam etc.

De stage in het kort:

Gezocht een productieassistent!
Duur: September 2014 tot januari of juni 2015 ( halfjaar of jaarstage)
Niveau: MBO niveau 4 / HBO
Vergoeding: geen
Begeleiding: Anne van Uum, productie & beleidsmedewerker

Stuur een mail met je CV en een korte motivatie op voor 11 augustus naar anne@theateryoungones.nl. Na deze datum ontvang je een reactie en wordt je eventueel uitgenodigd voor een gesprek.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/04/the-young-ones-zoekt-stagiair-productie-assistent/20233/