The Young Ones zoekt stagiair Technicus!

The Young Ones TnZoek jij een stage binnen een theaterbedrijf en wil jij graag zorg dragen voor de technische uitvoer van voorstellingen en projecten? The Young Ones biedt een stageplek waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor taken binnen ons techniek team.

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

De taken van de stage bestaan o.a. uit het vormgeven van voorstellingen op het gebied van licht, geluid en video, het zelfstandig draaien van een project, verhuring of voorstelling, onderhoud techniek in het theater, adviseren in technische mogelijkheden etc.

De stage in het kort:

Gezocht een technicus!
Duur: September 2014 tot januari of juni 2015 ( halfjaar of jaarstage)
Niveau: MBO niveau 4 / HBO
Vergoeding: geen
Inhoudelijke begeleiding: Iwan Kolk, huistechnicus.
Begeleiding Proces: Anne van Uum, productie & beleidsmedewerker.

Stuur een mail met je CV en een korte motivatie op voor 11 augustus naar anne@theateryoungones.nl. Na deze datum ontvang je een reactie en wordt je eventueel uitgenodigd voor een gesprek.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/05/the-young-ones-zoekt-stagiair-technicus/20239/