Vechtsportschool Tabanon heeft haar deuren geopend!

Tabonontn_zps8ea87e1fSinds mei 2014 heeft Tabonon haar deuren aan de Floresstraat 2 geopend en uiteraard ben je van harte welkom om eens een keer langs te komen om te kijken hoe een les eruit ziet of mee te doen aan een gratis groepsles!

We zijn zeven dagen per week geopend en bieden verschillende trainingsmomenten. Het aanbod bestaat uit kickboksen, MMA, Yoga, Bootcamp en CrossFit. Tevens worden er jeugdtrainingen aangeboden.

Maar wat nou als je je onzeker in een groep voelt, je niet beschikbaar bent in de avonden, je hulp nodig hebt op het gebied van voeding én beweging of een stok achter de deur nodig hebt?

Wellicht is Personal Training dan iets voor jou! De kosten per sessie zijn €45 voor 60 minuten 1 op 1 begeleiding van hoofdtrainster Hanieh Kamran.

Een training bij een van de andere trainers kan voor €35 p.p. per uur. Liever een samen met een vriend of vriendin? Dat kan ook, nu al vanaf €25 p.p. per uur.

Kijk voor meer informatie op de website, neem contact op via 06 52331133 of per email naar info@tabononzwolle.nl

Nu bij afname van 10 personal training sessies 1 sessie cadeau!

Bezoekadressen Tabonon:

Tabanon_zpsb50a0562

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/08/vechtsportschool-tabanon-heeft-haar-deuren-geopend/20303/