Wijkservicepunt Oost vanwege vakantie gesloten

Wijkservicepunt-OostHet Wijkservicepunt Oost aan de Anthonie van der Heimstraat 2a in Zwolle is tijdens de zomervakantie vanaf 14 juli gesloten. Dit betekent dat wijkmanager Hanneke Valkeman tot en met zondag 10 augustus niet bereikbaar is. Ook Ineke Koelma – van Veen, assistente op het Wijkservicepunt en eerste aanspreek- en informatiepunt voor de wijkbewoners, geniet van vakantie. Wijkbeheerder Ben Scherluit is alleen bereikbaar via 14038.

Verzoeken of meldingen over het openbaar groen, wegen, trottoirs, parkeerplaatsen, verlichting, speelplekken en het sociaal beheer in Diezerpoort zullen even moeten worden uitgesteld. Op maandag 11 augustus kunt u weer bij hen terecht!

Wijkservicepunt Oost is het servicepunt voor de bewoners van Diezerpoort, Wipstrik, Berkum, Berkum-Brinkhoek, Oosterenk en Wijthmen. Bewoners kunnen hier terecht met vragen, ideeën en klachten over zaken die in hun wijk spelen. Via het wijkservicepunt kunt u een afspraak maken met de wijkbeheerder of wijkmanager. Voor meldingen over de openbare ruimte kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met telefoonnummer 14038.

 

Hanneke Valkeman bij Wijkservicepunt Oost

Hanneke Valkeman bij Wijkservicepunt Oost

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/09/wijkservicepunt-oost-vanwege-vakantie-gesloten/20325/