Vegro schenkt rollators aan het goede doel!

vegro_zps0869557bDe maand mei stond bij Vegro (staat aan de Vechtstraat 104-106) in het teken van mobiliteit. Klanten konden gedurende deze maand onder andere meedoen aan de rollator inruilactie. In ruil voor hun oude rollator kregen zij maar liefst 25% korting op een nieuw model.

Een groot aantal rollators werd ingeruild in alle Thuiszorgwinkels en uiteindelijk verzameld op het Hoofdkantoor te Lisse. Na een controle hebben deze rollators een nieuwe bestemming gekregen. Ze gaan via Stichting Werkgroep de Ruyter naar hulpbehoevende mensen in Oost-Europa.

Stichting Werkgroep de Ruyter
Al meer dan 20 jaar zorgt de Rijnsburgse stichting Werkgroep de Ruyter voor hulp aan instellingen en mensen in de armste gebieden van Oost-Europa. De laatste 10 jaar concentreert de hulp zich voornamelijk op de Oekraïne en Kosovo. Regelmatig worden er transporten met hulpgoederen georganiseerd naar deze landen. De hulptransporten bevatten veel eerste levensbehoeften zoals kleding, voedsel en hulpmiddelen, maar ook bijvoorbeeld schoolartikelen en hulpmiddelen. Kijk voor meer informatie over Werkgroep de Ruyter www.werkgroepderuyter.nl.

Vegro, dé specialist in hulpmiddelen
Vegro is het adres voor het (gratis) lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedere inwoner van Nederland recht op gratis uitleen van een bepaald assortiment hulpmiddelen. Alles wat men nodig heeft is een legitimatiebewijs en de zorgverzekeringspas van degene die het hulpmiddel in gebruik neemt. Voor meer informatie kunt u bellen met het 0800- 288 77 66 (gratis) of kijken op www.vegro.info. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vegro Verpleegartikelen verzorgt de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen, hulpmiddelen en kraamzorgproducten. Vegro werkt hiervoor samen met verschillende (thuis)zorgorganisaties en heeft Thuiszorgwinkels door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vegro, afdeling Marketing & Communicatie, tel. 071–409 89 30.

Rollator inruilactie

Rollator inruilactie

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/14/vegro-schenkt-rollators-aan-het-goede-doel/20435/