Openluchtbad Zwolle genomineerd voor Zwembad van het Jaar

Openluchtverkiezing_zpsf93870e3Met de start van de zomer is ook de vijfde editie van de Zwembad van het Jaar Verkiezing begonnen. De stemronde voor de Openlucht Zwembaden begint op 16 juni 2014 en duurt tot en met 31 juli 2014. Het Openluchtbad Zwolle is één van de zwembaden waarop kan worden gestemd.

Bij de openlucht zwembaden kan er nu gestemd worden om de provinciale winnaars te bepalen. In iedere provincie is er dan een winnaar met de meeste stemmen en een winnaar met het beste gemiddelde cijfer.

In augustus volgt dan een korte finaleronde voor de landelijke titel voor de Zwembad van het Jaar. Deze zwembaden strijden in de korte Finaleronde om de Landelijke Titel “Openlucht Zwembad van het Jaar”. De finaleronde loopt van 6 augustus 2014 tot en met 27 augustus. Een zwembad heeft minimaal 100 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Als het zwembad meer dan tweehonderd stemmen haalt, ontvangen zij van de organisatie een rapport met beoordelingen en verbeterpunten.

De puntentelling om de landelijke winnaar te bepalen vindt dit jaar op de volgende wijze plaats:

aantal stemmen 1e ronde: 20%
aantal stemmen finaleronde: 80%
rapportcijfer 1e ronde: 20%
rapportcijfer finaleronde: 80%

Voordat de finale begint wordt hier een rekenvoorbeeld geplaatst.

De Award Uitreiking vindt op 1 december plaats in Kasteel de Hooge Vuursche. Op die dag worden ook de Awards voor de Binnen- en combibaden uitgereikt.

Waarderingscijfers en aantal stemmen
De stemmers geven bij het uitbrengen van een stem 4 rapportcijfers: voor hygiëne, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit en sfeer.

Prijzen
Iedereen die stemt maakt kans op mooie prijzen!

Opbrengst voor KiKa
KiKa zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker. Tijdens het stemproces wordt gevraagd of men de nieuwsbrieven van partners wil ontvangen. Dit is geheel vrijwillig en men kan er ook voor kiezen om te stemmen zonder deze optie aan te vinken. Maar als men aangeeft de nieuwsbrieven te willen ontvangen gaat er 5 eurocent naar KiKa. Ook als men een stem uitbrengt via SMS (nieuw dit jaar) gaat er 5 eurocent naar dit goede doel. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven en actief aan de verkiezing mee te doen!

Feestelijke Award Uitreiking
Volgens traditie wordt de verkiezing afgesloten met een feestelijke Award Uitreiking. De uitreiking van de Awards is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor de meest succesvolle zwembaden van Nederland. Zorg dat u er dit jaar bij bent op 1 december 2014 in Kasteel de Hooge Vuursche. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie zwembaden die de meest creatieve, ludieke en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing een prachtige Award. Heeft u zelf een leuke actie gehouden? Laat het ons weten via info@zwembadvanhetjaar.nl

Nieuw dit jaar: stemmen via Facebook en/of SMS
Dit jaar kan er ook eenvoudig via Facebook en/of SMS gestemd worden. Hoe dat werkt? Breng een stem uit via de website en het wijst zich vanzelf.

Tussenstanden
Natuurlijk wilt u weten hoe u ervoor staat in de verkiezing. Regelmatig worden er tussenstanden gepubliceerd. Klik hier voor de laatste tussenstand.

Contact, vragen of suggesties?
Of gewoon iets leuks te melden? Laat het ons weten via info@zwembadvanhetjaar.nl

We besteden er graag aandacht aan via deze internetsite, de nieuwsbrief, de Facebook-pagina van de verkiezing en via het Twitter-account van de verkiezing.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/16/openluchtbad-zwolle-genomineerd-voor-zwembad-van-het-jaar/20469/