Vrijwilligers gezocht voor Jeugdland Dieze

Travers-Welzijn (logo kleur)Jeugdland in Dieze komt er weer aan. Dit jaar is het thema: de buurtcamping. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn welkom bij de buurtcamping aan de Larixstraat.

Buurtbewoners zijn van harte welkom om mee te werken. We bouwen samen de buurtcamping op, zo gaan we tenten bouwen en pimpen op maandag en is er een echte campingwinkel. Als de camping zijn vorm heeft gekregen gaan we op dinsdag en woensdag leuke activiteiten doen.

Op dinsdag een spannende survival tocht en op woensdag een vossenjacht, tijdens deze beide dagen kun je met je groep dingen verdienen die je later nodig hebt. Wat is nog een verrassing! Op donderdag zijn er theaterworkshops in theater de Spiegel. Je gaat samen met andere kinderen een echte voorstelling maken. Aan het einde van de dag is deze voorstelling te zien voor ouders, vrienden, familie en buurtgenoten! Kortom het belooft weer een erg leuke week te worden! Op de flyer staat verdere informatie over de tijden en locaties.

Travers Jeugdland Dieze 2014

Helpende handen gezocht:
Er is een enthousiaste groep buurtbewoners actief met de organisatie van Jeugdland 2014. We zijn echter nog op zoek naar extra versterking. Dit kan op één of meerdere dagen, alle hulp is welkom. Wilt u iets betekenen voor kinderen in uw wijk en lijkt het u leuk om te helpen tijdens Jeugdland? Neem dan contact op met Sayma Kuipers (kinderwerk Travers Welzijn) via s.kuipers@travers.nl of 06-51288150.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2014/07/17/vrijwilligers-gezocht-voor-jeugdland-dieze/20490/